tja, är det någon i preppersverige som inte funderat på bullens varmkorv eller pilsnerkorv som trevlig mat för framtiden?
funderar på vad som finns där ute som man borde prova
förslag?
godaste burkkorven
godaste burkkorven
kiss, keep it simple stupid
funderar om inte Thanos hadde rätt ändå
funderar om inte Thanos hadde rätt ändå
Re: godaste burkkorven
Bullens pilsnerkorv tycker jag är en hit!
Har en mega stor burk om det kommer besökare...
Har en mega stor burk om det kommer besökare...
Re: godaste burkkorven
Jag instämmer om Bullens. Den är onekligen en stapelvara!
För oss inavlade norrlänningar finns även Nyhlen Hugossons varmkorv. Tycker jag också är riktigt bra.
För oss inavlade norrlänningar finns även Nyhlen Hugossons varmkorv. Tycker jag också är riktigt bra.
Re: godaste burkkorven
Vad anses om dom tyska korvarna på glasburk? Finns tex Bockwurst på Willys.
Jag har inte provat dom själv
https://www.willys.se/sortiment/Skaffer ... tkonserver
Jag har inte provat dom själv
https://www.willys.se/sortiment/Skaffer ... tkonserver
I started out with nothing, and still have most of it left
-
- Inlägg: 430
- Blev medlem: 05 maj 2019 19:51
Re: godaste burkkorven
Bockwurst eller vad den heter är betydligt godare, enligt barnen.
”It is not the evil itself which is horrifying about our times - it is the way we not only tolerate evil, but have made a cult of positively worshiping weakness, depravity, rottenness and evil itself”. George Lincoln Rockwell
- Parabellum
- Inlägg: 3170
- Blev medlem: 23 apr 2019 21:16
Re: godaste burkkorven
Finns även på Ö&B och är helt ok.xsive skrev: ↑08 sep 2019 11:36 Vad anses om dom tyska korvarna på glasburk? Finns tex Bockwurst på Willys.
Jag har inte provat dom själv
https://www.willys.se/sortiment/Skaffer ... tkonserver
Du kan lura hela folket ibland, och en del av folket hela tiden, men du kan aldrig lura hela folket hela tiden
COVID-19 överlevande, trots att inga sprutor tagits
Den enda som behövs för att det onda ska triumfera är att goda män inte gör någonting.
COVID-19 överlevande, trots att inga sprutor tagits
Den enda som behövs för att det onda ska triumfera är att goda män inte gör någonting.
Re: godaste burkkorven
Absolut godaste varmkorven på burk är Scan Varmkorv.
Klassisk smak och äkta fjällster med ”snäppet” när man biter av den. 56g köttråvara per 100g.
Är den som brukar säljas på auktioner och loppisar ute i landet.
Tyvärr är den halvkonserv med ”bäst-före” på 180 dagar, men håller säkert över 1 år i kylskåp.
Scan-korven ska enligt burkens instruktion värmas i burkspadet eller saltat vatten (rätt mycket salt)! Annars spricker den lättare och förlorar smak!
Det som blir över går utmärkt att lösfrysa i en påse och sen värma frusen i saltat vatten direkt.
Ser ut så här: Mycket mindre snusk och mer kött i innehållsförteckningen. Dom tyska korvarna är säkert goda i sig och har hög kötthalt, men är inga typ Svensk Varmkorv.
Bullens Varmkorv i den stora burken har jag aldrig smakat. Gillar inte den omfångsrika innehållsförteckningen med endast 33% kött och mycket snusk!...
”INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött, vatten, nöthjärta, nötlunga, potatismjöl, fett från gris, bindväv från gris, MJÖLKPROTEIN, salt, blodprotein av nöt och gris, potatisfiber, druvsocker, kryddextrakt, arom, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, rökarom. Köttmängd: 33%”
Kan inte tro att det var Bullens 60 år gamla originalrecept!
Klassisk smak och äkta fjällster med ”snäppet” när man biter av den. 56g köttråvara per 100g.
Är den som brukar säljas på auktioner och loppisar ute i landet.
Tyvärr är den halvkonserv med ”bäst-före” på 180 dagar, men håller säkert över 1 år i kylskåp.
Scan-korven ska enligt burkens instruktion värmas i burkspadet eller saltat vatten (rätt mycket salt)! Annars spricker den lättare och förlorar smak!
Det som blir över går utmärkt att lösfrysa i en påse och sen värma frusen i saltat vatten direkt.
Ser ut så här: Mycket mindre snusk och mer kött i innehållsförteckningen. Dom tyska korvarna är säkert goda i sig och har hög kötthalt, men är inga typ Svensk Varmkorv.
Bullens Varmkorv i den stora burken har jag aldrig smakat. Gillar inte den omfångsrika innehållsförteckningen med endast 33% kött och mycket snusk!...
”INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött, vatten, nöthjärta, nötlunga, potatismjöl, fett från gris, bindväv från gris, MJÖLKPROTEIN, salt, blodprotein av nöt och gris, potatisfiber, druvsocker, kryddextrakt, arom, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, rökarom. Köttmängd: 33%”
Kan inte tro att det var Bullens 60 år gamla originalrecept!
”There is always more than one cockroach in the kitchen” - David Rosenberg
“The best way to predict your future is to create it.” - Dan Miller.
“The best way to predict your future is to create it.” - Dan Miller.
Re: godaste burkkorven
Tyvärr har jag svårt för bullens, så inte en enda burk i lager
"Det kan gå bra"
Radioplan 3-3-3, 27Mhz
Radioplan 3-3-3, 27Mhz
Re: godaste burkkorven
ICAs egen som jag tror heter "Kalasgod 85% kött", tycker jag är mycket godare än Bullens. Har vettig hållbarhetstid också.
Re: godaste burkkorven
Förstår inte riktigt varför man skall lagra all denna mat.
Om man istället skaffar en sambo så har hen ju alltid mat på bordet när man komer hem
En sambo är den bästa preppen
Se bara:
https://www.youtube.com/watch?v=-_kXIGvB1uU
Om man istället skaffar en sambo så har hen ju alltid mat på bordet när man komer hem
En sambo är den bästa preppen
Se bara:
https://www.youtube.com/watch?v=-_kXIGvB1uU
I started out with nothing, and still have most of it left