Forumregler

Anslag från Admin och Mod som regler och påbud. Läs här innan du registrerar konto. Läs allt nytt här.
Användarens profilbild
Parabellum
Inlägg: 2697
Blev medlem: 23 apr 2019 21:16

Forumregler

Inlägg av Parabellum »

Forumsregler
Forumets regler och Svensk lagstiftning.

1. Svensk lag gäller. Och det är DU som är skyldig att vara uppdaterad i denna. Forumet och dess ledning bär inte ansvar för det du skriver eller på annat sätt publicerar något material.

2. Här på forumet råder yttrandefrihet som är lagstadgat i Sveriges grundlag. MEN detta ska inte missbrukas så att detta blir ett nytt Flashback forum.. Personliga påhopp kommer INTE tolereras. Vid gräl/osämja/oenighet var sakliga, tänk efter hur du skriver och formulerar dig.
På detta viset hoppas vi att yttrandefriheten kan bevaras, men att inte saker spårar ur så det blir ett Flashback2.

2.1. Rena partipolitiska ämnen är bara onödiga, då det kan skapa onödig osämja. Då politik är ofrånkomligt i vissa frågor, så skall dessa diskussioner ske i Sandlådan och dit kommer man efter ansökan. Detta för att man inte ska "råka" se något om man är känslig som person, eller vet med sig att man är väldigt aggressiv och inte kan delta i sådana utan att spåra ur.


3. För att få ha en egen åsikt i en debatt här på forumet, måste du först respektera att andra kan ha en helt annan åsikt än vad du har. ALLA har rätt till sin egna åsikt även om delade meningar finnes.

4. Regelrätt rasism, Förtryck, Hets mot folkgrupp är inte tillåtet enligt svensk lag, där av är inte det tillåtet här inne. https://sv.wikipedia.org/wiki/Hets_mot_folkgrupp
Där av tänk på hur du uttrycker dig, om du diskuterar ett ämne som lätt kan relateras och vid stundens hetta kan vara ett lagstadgat övertramp. Så tänk först, skriv sedan, läs vad du har skrivit, redigera dina ord om så behövs och sedan posta.

5. Problem har funnits på olika forum där medlemmar använt sig av Härskartekniker för att vinna argumenteringar.
För att främja att alla har lika värde oavsett utbildning, samhällsstatus osv. osv. Så önskas detta oacceptabla härskartekniks beteende inte infinna sig på detta forumet. ÄVEN om man är arg så kan man diskutera vänligt iallafall.
Alla är lika värda även om någon sticker ut från samhällets normer, så respektera varandras olikheter. Vem vet det kanske öppnas nya dörrar när man lyfter på fördoms-skygglapparna. https://sv.wikipedia.org/wiki/Fördom

6. Här har alla rätt till att vara anonym. Det är inte tillåtet att varken försöka lista ut vem någon är, eller att outa en identitet.

7. Regler kan komma att ändras under forumets gång baserat på händelser och utveckling. Alla förväntas följa de uppdaterade reglerna.


Senast uppknuffad av Parabellum 29 maj 2019 19:58.
”Du kan lura hela folket ibland, och en del av folket hela tiden, men du kan aldrig lura hela folket hela tiden”. / Abraham Lincoln
COVID-19 överlevande, trots att inga sprutor tagits! :shock: :o
Låst

Återgå till "Anslagstavlan"