Posta anonymt

Anslag från Admin och Mod som regler och påbud. Läs här innan du registrerar konto. Läs allt nytt här.
Användarvisningsbild
jr_36
Inlägg: 604
Blev medlem: 23 apr 2019 20:29

Posta anonymt

Inlägg av jr_36 »

Vi kan nu erbjuda en ny funktion, posta (relativt) anonymt. Till en början är detta ett test för att se hur stort intresset är, och om det är till nytta (utan försök till missbruk), samtidigt som det inte ska belasta oss administratörer för mycket. Ändringar av regler/rutiner/borttagning av funktionen kan komma att ske.

Så gör du
Skicka ett PM (eller via annan kommunikationsväg) till en administratör (bastard, jr_36, Parabellum) med ditt inlägg, och vilken tråd/kategori den tillhör, efter viss granskning av oss så skickar vi in ditt inlägg under anonym-kontot. OBS, tänk på att fördröjning kommer ske, ha tålamod. Skicka inte samma PM vidare till en annan admin om det inte gått minst 48timmar, och om du gör det så meddela den första administratören att det inte längre behövs!

Regler
Detta får inte användas för åsikter, eller extremt osäker/subjektiv information.
Detta får inte heller användas för hemlig information som inte borde vara offentlig, eller som inte ska hamna hos främmande makt.
Våra vanliga regler måste så klart följas.
Det ska finnas ett genuint behov av att posta texten anonymt. Ett exempel skulle kunna vara tillgångar som kan härledas till dig, t.ex. Jag har en gård med X hektar mark i område Y. Men det kan finnas många andra legitima användningsområden.
Vi kommer göra viss bedömning av din text där möjligheten till att posta mer obekräftbara/känsliga texter kommer i viss mån bero på hur länge du varit medlem/hur många poster du gjort. Syftet med detta är att alla ska kunna lita på det vi administratörer godkänt att postas anonymt.
Nya medlemmar, som har gjort minst en post får fortfarande använda tjänsten, men då är kontrollen/kraven högre.

Omfattning
Tänk på att bara använda detta där det behövs, om det blir för mycket belastning på oss administratörer så kommer vi inte längre att erbjuda tjänsten.

Notera att man inte kan/ska skicka PM till själva anonym-kontot, detta är avsiktligt.
Din säkerhet & opsec är viktig, läs: viewtopic.php?f=8&t=202

Användarvisningsbild
anonym
Inlägg: 1
Blev medlem: 26 jan 2020 19:16

Re: Posta anonymt

Inlägg av anonym »

Så här ser en anonym post ut :ninja:, notera färgen på mitt namn, bara anonymkontot har denna färg.
Detta är en anonym post, se viewtopic.php?p=9697#p9697

Skriv svar